Talloze mogelijkheden met Vinyl vloeren

Vinyl is een vloerbedekking die gemaakt is van kunststof. Het dessin wordt in de vloer geprint, waardoor vrijwel alle ontwerpen mogelijk zijn. Van hout tot steen tot metaal of een eigen gekozen print. Vinyl vloeren beschikken ook over een PUR onderhoudslaag waardoor de vloeren eenvoudig te onderhouden zijn.

Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, duurzame vinyl vloeren

Duurzame vinyl vloeren

Vinyl staat voor luxe en comfort, is veerkrachtig en heeft een warme uitstraling. Vinyl vloeren zijn daarnaast gemakkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud. Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de veerkracht en de warme uitstraling. Mooi dankzij de prachtige dessins en kleuren. Het is een vloer die eigenlijk alles heeft. Novilon levert vinyl vloeren die verkrijgbaar zijn in diverse designs en makkelijk gelegd kunnen worden in combinatie met vloerverwarming. Maak uw keuze uit de diverse stijlen Novilon: Nova, Viva, Prima, VT Wonen, Plus en Fusion. Of kom eens inspiratie opdoen in de showroom voor uw perfecte vloer.

Raak geïnspireerd bij onze showroom in Den Haag

Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, bekijk vinyl vloeren in de showroom

Speciale eigenschappen van vinyl

Daarnaast is een vinyl vloer gemakkelijk te reinigen, warmte-isolerend, geluiddempend, 100% anti statisch en heeft een lange levensduur. Een vinyl vloer is een soort zeil dat via Odijk & Jasper verkrijgbaar is in verschillende kleuren, stijlen, motieven en structuren. Wilt u ons volledige aanbod aan vinyl vloeren komen bekijken? U bent van harte welkom in de showroom aan de Prinsegracht 36 in Den Haag. Wij staan daar graag tot uw dienst. Heeft u nog vragen, wilt u een vrijblijvende offerte of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons telefonisch bereiken via 070-3888484 of via het contactformulier op de website. Wij helpen u graag verder.

Neem direct contact op met Odijk & Jasper