Comfort of design in vloerbedekking

Werken, wonen en ontspannen, op je blote voeten lopen, spelen of stoeien - tapijt zorgt voor comfort! Kleur, structuur en hoogwaardige materialen zijn herkenbaar voor de tapijtvloeren die wij leggen. Ze reduceren geluid en stof, zijn comfortabel en hebben een lange levensduur.

  • comfortabel
  • geluid reducerend
  • hoogpol en lussenpol tapijt
Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, comfort en moderne tapijtvloeren

Uitgebreid assortiment tapijt

U heeft plannen met uw vloer. U wilt een vloerbedekking die rust en intimiteit brengt, warmte en behaaglijkheid uitstraalt en die bovendien iets van uw persoonlijkheid laat zien. Een vloerbedekking die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Het complete productenaanbod is zo kleurrijk en veelzijdig, dat uw wensen altijd over de volle breedte worden vervuld. Met een synthetisch of wollen kwaliteit, een strakke, korte lussenpool of een zwierig dynamische hoogpool die de zon laat spelen met de dynamische vleug van het tapijt.

Vraag hier direct meer informatie aan

Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, topkwaliteit en jarenlang woonplezie met onze tapijtvloeren

Topkwaliteit producten

Al meer dan 40 jaar zetten wij met onze kleur- en structuurexpertise de toon. Niet voor niets is Odijk & Jaspers Project- en Woningdecorateurs één van de grootste in de regio Haaglanden op het gebied van textiele vloerbedekking in de consumentenmarkt. In onze collectie vindt u het allemaal. In de mooiste en modernste kleuren. Veelal ook op 500 centimeter breed, zodat er minder kans op naden is. Topkwaliteit tapijt geeft u jarenlang onbezorgd woonplezier en u vindt het bij Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, de trendsetters in modern-klassiek wonen.

Bekijk hier onze overige services