Over Odijk & Jasper

Odijk & Jasper staat al 45 jaar bekend als gespecialiseerd stoffeerdersbedrijf uit Den Haag met een ruime ervaring in de branche en naar volle tevredenheid van een groot scala aan nationale en internationale klanten heeft gewerkt tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Ervaren eigen stoffeerders
  • Flexibel en vakkundig
  • Betalen bij de oplevering
Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, linoleum en marmoleum specialist

Van huiskamer tot projectinrichting

Onder onze opdrachtgevers vindt u particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Of het nu gaat om een 'eenvoudige' klus of om een groot project, wij hebben de juiste kennis en vakmanschap in huis en komen gemaakte afspraken altijd na. Wij kunnen u adviseren of assisteren bij het maken van een origineel ontwerp voor uw nieuwe vloer.

Om een goed eindproduct af te leveren dient er vaak vakkundig geëgaliseerd te worden of een MDF ondervloersysteem gelegd worden voordat PVC toegepast kan worden en we u een mooi resultaat kunnen garanderen. Het verwerken van PVC gebeurt altijd door onze eigen stoffeerders, zodat u een duidelijk aanspreekpunt heeft en wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Odijk & Jasper Project- en Woningdecorateurs, linoleum en marmoleum rollen en stroken

Een zeer veelzijdig aanbod

Odijk & Jasper is specialist in het leveren en plaatsen van rollen of stroken linoleum, vinyl en PVC vloeren zoals Marmoleum, Novilon, Tarkett, Mflor, Karndean, Amtico, Handyfloor en Therdex. Naast het specialisme in deze vloeren bieden we ook een extra vloerservice aan, namelijk het egaliseren van alle soorten ondervloeren. Dit wordt voor marmoleum en PVC vrijwel altijd aangeraden en wordt uiteraard met of zonder motief of patroon voor u gemonteerd.

Daarnaast hebben wij tapijt, sisal, vinyl, tretford, flotex en laminaat in het assortiment. Ook op het gebied van zonwering, het monteren van verticale lamellen, horizontale jaloezieën en rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé, vitrage en overgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Overzicht referenties

15 reactie(s)

Laat hier uw mening achter over Odijk & Jasper Woningdecorateurs

Auteur Mevr. Goddijn, Amsterdam
* Novilon leggen & zandcment vloer egaliseren
Maurice heeft onze vloer geëgaliseerd en Novilon gelegd. Hij werk snel, en doet precies wat hij belooft. Mooie vloer, wij zouden hem zeker nog eens vragen! Bedankt!
Auteur Dhr. Terdu, Barendrecht
* Egaliseren renovatie woning na infrezen vloerverwarming
Bijzonder blij met de werkwijze en professionaliteit van Maurice (Odijk). Keurig volgens afspraak de materialen geleverd, en binnen 1 dag het huis in z'n geheel geëgaliseerd (150m). Helaas had Maurice de pech dat zijn mix machine halverwege de klus stopte, maar dit heeft hij keurig opgelost. Een nieuwe machine binnen no-time aangeschaft, en hij is de daarop volgende dag nog langs geweest om de onvermijdelijke overgang (en gelijk de rest van het huis) nog even bij te schuren. Maurice, bedankt!
Auteur Werkspot
*Egaliseren vloer in kantoor
Maurice is een betrouwbare man. De werkzaamheden zijn uitgevoerd tijdens mijn afwezigheid. Door een verandering in onze planning moest de klus 2 weken eerder worden uitgevoerd als afgesproken. Maurice is daar uitstekend op ingesprongen. Het resultaat is prima. Heeft tegen aanvullende betaling ook nog 2 andere klusjes gedaan voor een redelijk bedrag. Werk is uitgevoerd tegen de afgesproken prijs en betaling achteraf. Ik ben meer dan tevreden.
Auteur Dhr. de Vries, Papendrecht
*Dichten vloerverwarming + 4mm ophogen & egaliseren
Ca. 100m2 vloerverwarming laten dichtsmeren door Maurice Odijk en daarna de vloer laten egaliseren/ophogen. Maurice Odijk dacht goed mee en gaf gedegen advies. Het eindresultaat is een zeer strakke vloer! Ik kan voor dit soort klussen Maurice zeker aanraden.
Auteur Dhr. Geelhoed, Bleiswijk
*Garage vloer egaliseren en coating aanbrengen
Alles verliep net zo glad zoals mijn vloer moest worden! En mensen dat is hij geworden! Odijk en Jasper bezit dus de belangrijke punten die een klant zoekt: betrouwbaarheid, kwaliteit, stiptheid, snel en een prijs waar je blij van wordt! Zie de foto's van voor het coaten en na het coaten.
Auteur Dhr. Peschar, Haarlem
* 46 m2 pvc stroken vloer incl egaliseren
Prettig bedrijf, niet de goedkoopste maar zorgt er wel voor dat het werk netjes afgewerkt wordt en neemt daar de tijd voor.
Auteur Werkspot
*Vloer egaliseren en marmoleum leggen
De vloer is heel erg mooi gelegd, en heel snel (binnen een week). De prijs is uitstekend, ze denken heel goed mee en het zijn, naast aardige mensen, hele goede vakmannen. Zeker een aanrader!
Auteur Dhr. van der Boon, Voorschoten
*PVC VLOERDELEN LEVEREN EN LEGGEN 117m2
Dat was top gedaan jongens. De heren van Odijk en Jasper werken erg netjes en snel. Van ervaren vaklui krijgen wij erg veel complimenten over de vloer. Ongeveer 150m2 PVC vloer gelegd en helemaal niets op aan te merken. Graag gerust met deze mensen werken het zal u goed bevallen. Peter van der Boon, Voorschoten.
Auteur Werkspot
* Marmoleum vloer plaatsen
Ervaring Odijk & Jasper: Offerte voor marmoleum walton in de woonkamer, maar uiteindelijk hebben ze ook de vloerbedekking van gang en slaapkamers gedaan. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie goed, via email / telefoon. Komen op tijd, leveren goed werk. Weinig op aan te merken, dan wordt het spijkers op laag water zoeken.
Auteur Mevr. van der Linden, Breda
* leggen PVC (+/- 60 m2)
Mijn ervaring met Odijk en Jasper is heel goed. Voordat de opdracht werd uitgevoerd regelmatig contact gehad met Maurice Odijk over onder andere de ondervloer. De vloer werd uiteindelijk nog eerder gelegd dan we eerst hadden afgesproken, wat voor mij alleen maar fijn was. Het is absoluut netjes gelegd, het ziet er goed uit. Al met al dus een zeer tevreden klant. Goede service!
Auteur Mevr. Krouwel, Tiel
* Egaliseren van betonnen vloer in totaal 96 m2
Keurig op tijd stonden de twee werknemers van Odijk en Jasper op het doorgegeven adres. De vloer werd geïnspecteerd en keurig nog eens gezogen om er zeker van te zijn dat er geen kleine steentjes ed meer lagen. Het aanbrengen van de vloer verliep super. Hij zag er spiegelglad uit en dezelfde middag konden we er in principe op lopen. (Wat we niet gedaan hebben voor de zekerheid). We hebben een pvc vloer gelegd en die ligt er super strak in. We kwamen hier een daar wat kleine klontjes tegen maar dat mag absoluut geen naam hebben. Met een plamuurmesje waren die zo weg. Kortom: Wij zijn zeer tevreden met het werk van Odijk en Jasper!!!
Auteur Werkspot
*Forbo Linoleum leggen +/- 70M2
Wij hebben onze marmoleum vloer laten plaatsen door Odijk & Jasper samen met het bekleden van de trap en de gang. Wij zijn hier over zeer te spreken, de vloeren zien er heel strak uit, en ook de prijs was netjes. Ook een gedeelte van de raam bekleding hebben wij laten doen, ook dit was naar wens. Alles bij elkaar zijn wij zeer treveden. Odijk & Jasper is een echte aanrader!
Auteur Mevr. Siekerman, Amstelveen
*Egaliseren + leggen PVC vloer
Maurice Odijk en zijn mannen hebben bij ons prachtig werk geleverd. Vooral de trap is mooi geworden. Echt vakwerk!! Er is goed meegedacht, met name m.b.t. de keuze voor de trapneuzen (bedankt voor het geduld!). Nadat ik zelf een beschadiging in de vloer had gemaakt hebben ze dit keurig opgelost door de beschadigde stroken te vervangen. Kortom: zeer positieve ervaring met Odijk en Jasper! Bedankt!
Auteur Dhr. peschar, Haarlem
*46 m2 pvc stroken vloer incl egaliseren
Prettig bedrijf, niet de goedkoopste maar zorgt er wel voor dat het werk netjes afgewerkt wordt en neemt daar de tijd voor.
Auteur Werkspot
* Egaliseren anhydrietvloer (nieuwbouw) en plaatsen van Mflor pvc
Via Odijk en Jasper de vloer Laten doen met mflor op de bg en eerste verdieping zolder met novilon. hiermee werd de order dus een stuk uitgebreider dan eerst wat er in ons eerste verzoek stond. Daarnaast heeft odijk en jasper ook onze raambekleding geleverd en geplaatst.
Een paar dagen voor het plaatsen hadden wij nog enkele wensen (afwerken trapovergang, leveren extra stuk vinyl voor latere verbouwing) allemaal geen enkel probleem.

Maurice denkt goed mee en zijn mannen werken behoorlijk nauwkeurig, slechts op een paar plaatsen is nog iets van lijm te zien.
In overleg heeft het plaatsen van de vloer iets langer geduurd dan eerst overlegd, dit was echter geen probleem voor ons terwijl we een best strakke planning hadden. Voor het plaatsen van de raambekleding is Maurice speciaal in de ochtend nog eens terug gekomen. snel geleverd en wederom goed geplaatst.

Het bedrijf is een absolute aanrader wat betreft prijs, meedenken en vakkundigheid. Daarbij mag je als klant de keuze maken en voelde wij ons niet verplicht tot het maken van bepaalde keuzes. Betaling kon achteraf na plaatsen wat ook een fijne service is.
Odijk en Jasper is daarbij ook nog eens erkend door mflor en forbo en heeft een feitelijke winkel waar je langs kunt gaan. Zekerheid voor alles.