Vinyl/pvc vloeren Moduleo Den Haag

●     Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. laminaat vloeren

●     Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding

●     Onze ervaren eigen stoffeerders werken flexibel en vakkundig

●     Bij ons hoeft u pas te betalen bij oplevering

●     Een zeer veelzijdig aanbod aan vloeren en raamdecoratie


Bent u op zoek naar een mooie en onderhoudsvriendelijke vloer voor in uw woning of bedrijfspand? Heeft u dan al weleens aan de vloeren van Moduleo gedacht. Het merk Moduleo maakt vinyl/pvc vloeren waarin authentieke schoonheid van natuurlijke producten gecombineerd wordt met robuuste duurzaamheid en innovatieve technologieën. Voor pvc  vloeren van het merk Moduleo in Den Haag bent u bij Odijk & Jasper aan het juiste adres. Wij zijn één van de Moduleo dealers in Nederland.

 

Verschillende soorten pvc vloeren Moduleo Den Haag

 

De pvc  vloeren van Moduleo zijn bij ons in Den Haag verkrijgbaar in vier verschillende productassortimenten:
 

●     Moduleo Moods

●     Moduleo Transform

●     Moduleo Impress

●     Moduleo Select

 

Elk assortiment heeft weer haar eigen voordelen. Welke dat zijn? Daarover adviseren wij u graag in onze mooie showroom aan de Prinsegracht in Den Haag. Alle vloeren van Moduleo hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze waterbestendig, kras- en vlekbestendig, geluids- en warmte absorberend, slip vast en eenvoudig schoon te maken. De perfecte vloer voor uw woning dus!

 

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Bent u geïnteresseerd in de vinyl/laminaat vloeren van Moduleo? Kom dan naar Odijk & Jasper in Den Haag. Wij bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden en gaan samen met u op zoek naar de perfecte vloer. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan direct contact met ons op. 

 

Meer interessante links:

Pvc vloeren Moduleo Den HaagLaminaat vloeren Mflor Den HaagVivafloors laminaat vloeren Den HaagQuick Step Livyn PVC vloeren Den HaagAmbiant PVC vloeren Den HaagQuick Step Livyn vloer Den HaagQuick Step Livyn laminaat Den Haag