PVC/laminaat vloeren mFLOR Den Haag

●     Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. laminaat vloeren en PVC vloeren

●     Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn zelfs goedkoper dan de meeste webshops

●     Onze ervaren verkopers gaan samen met u op zoek naar de perfecte vloer

●     Vakkundige vloerenleggers die erg flexibel zijn

●     Bij ons betaalt u pas bij oplevering

 

Heeft u al weleens van de PVC/laminaat vloeren van mFLOR gehoord? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd. Bij Odijk & Jasper in Den Haag verkopen we mFLOR PVC en laminaat vloeren. PVC heeft de uitstraling van hout of natuursteen, maar de voordelen van een laminaat vloer. En het aantal mogelijkheden is enorm. Wij hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn zelfs goedkoper dan de meeste webshops.
 

De voordelen van de PVC/laminaat vloeren van mFLOR bij Odijk & Jasper in Den Haag

 

Wist u dat mFLOR dé marktleider is op het gebied van PVC vloeren? Door de unieke en natuurechte dessins en de innovatie en eigen productiemethode zijn de PVC/laminaat vloeren van mFLOR Den Haag niet van echt hout of natuursteen te onderscheiden. PVC vloeren bieden een heleboel voordelen:

 

●     Waterbestendig en dus toepasbaar in vochtige ruimtes

●     Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling

●     Eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden

●     Slijtvast

●     Een aangenaam, zacht loopgeluid

 

Kom voor mFLOR naar Odijk & Jasper

 

Bent u benieuwd naar de mogelijke dessins van de PVC/laminaat vloeren van mFLOR? Kom dan naar de mFLOR showroom in Den Haag. Wij hebben ook altijd de mFLOR nieuwe collectie. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. Van mFLOR authentic oak tot mFLOR klik PVC: we hebben het allemaal! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Meer interessante links:

Pvc vloeren Moduleo Den Haag | Laminaat vloeren Mflor Den Haag | Vivafloors laminaat vloeren Den Haag | Quick Step Livyn PVC vloeren Den Haag | Ambiant PVC vloeren Den Haag | Quick Step Livyn vloer Den Haag | Quick Step Livyn laminaat Den Haag